Recruitment

Uitgebreid netwerk aan kandidaten én een vooruitstrevende klantenset

Elan4You is een slagvaardig en kwalitatief hoogwaardig Recruitment bureau. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling van Business Professionals, met name het gebied van Sales en Management Support. Wij weten wat er speelt in de markt, spelen hierop in en bewegen hierin mee. Wij hebben ruim 25 jaar praktijkervaring en onderscheiden ons door het verzorgen van een Coaching traject voor de kandidaat die bemiddeld is. Onze focus ligt in het vinden van de juiste match tussen de intrinsieke motivatie van kandidaat & opdrachtgever en gaan graag met beide partijen een lange termijn relatie aan.

Ben jij onze Opdrachtgever?

We verplaatsen ons graag in jou als klant en zijn oprecht nieuwsgierig naar jullie bedrijfscultuur, doelstellingen & voorkeuren en kijken samen waar de behoefte naar personeelsinvulling vandaan komt. Met persoonlijke aandacht, betrokkenheid, ervaring én ambitie vinden wij kandidaten met het juiste DNA uit ons uitgebreide netwerk. Kandidaten die jouw bedrijfscultuur ademen, invulling geven aan strategie en missies volbrengen. Want jouw groei is onze uitdaging! Wij van Elan4You hebben een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarin wij bemiddelen. Wij weten waar we over praten. Wij kennen de markt. Wij hebben een uitgebreid netwerk. Wij maken gegarandeerd de juiste match. Wij bieden nazorg door Coaching van de kandidaat.

Ben jij onze Kandidaat?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn benieuwd naar jouw intrinsieke motivatie, hoe jouw ideale baan & werkomgeving eruit zien en kijken graag samen naar jouw ambities, talenten en competenties. Wat maakt jou uniek, wat is jouw verhaal achter je CV? We bespreken het graag met je. Want ook jóuw groei is onze uitdaging! Als we de perfecte match gevonden hebben voor je, verdwijn je niet zomaar van ons vizier. We bieden je een persoonlijk Coaching traject van maximaal 6 uur, eventueel buiten kantoortijd. Jouw niveau en persoonlijke behoefte wordt gezamenlijk bepaald. De praktijk leert dat jij door deze Coaching sneller bijdraagt aan de resultaten en doelstellingen van je nieuwe werkgever, en het biedt jou een unieke kans op persoonlijke ontwikkeling. Voor deze Coaching worden geen extra kosten in rekening gebracht. We zien dit als een mooie investering in kennis voor jou als kandidaat en voor je nieuwe werkgever. Spreekt deze persoonlijke benadering je aan? Neem dan snel contact met ons op, dan gaan we samen aan de slag!
Vacatures
Twijfel je of een openstaande vacature bij je past? Bel ons gerust op als je vragen hebt; wij zijn altijd bij onze opdrachtgevers langs geweest en kunnen je alle ins & outs vertellen. Zie je jouw ideale vacature niet direct staan? Neem toch gerust contact met ons op: met jouw goedkeuring nemen we jouw gegevens op in onze database. Mochten we een geschikte vacature voor je tegenkomen, is de match zó gemaakt.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel

null

ERVARINGEN

null

INSPIRATIE

null

CONTACT