Feedback Geven en Ontvangen

Constructief omgaan met geven en ontvangen van Feedback

Feedback is van groot belang voor de ontwikkeling van jezelf en van anderen. Maar dat werkt pas als feedback zorgvuldig gegeven wordt en als de ontvanger er goed mee om kan gaan. Vind jij het moeilijk om feedback te geven of kun je niet constructief omgaan met het ontvangen van feedback? Volg dan deze training!

Resultaat

Je leert tips en technieken voor het geven en ontvangen van feedback, waarmee je de communicatie en gedrag van jezelf én je omgeving effectiever en efficiënter maakt, waardoor je meer bereikt. Je leert anderen constructief aanspreken op respectvolle wijze en complimenteren, kunt beter omgaan met de reactie van de ander, gaat zelf feedback vragen, ziet het krijgen van feedback als kans voor verbetering & groei en hebt inzicht in belemmerende & helpende gedachten bij feedback geven & ontvangen.

Aanpak

Wij vinden de praktijk belangrijker dan het aanreiken van enkel theorieën; de praktijk én de cursist staan centraal. Onze trainingen zitten dan ook boordevol praktijkopdrachten, leuke oefeningen en duurzame handvaten die je de rest van je carrière en leven verder zullen helpen. Wij kiezen voor een persoonsgerichte, intensieve en diepgaande werkwijze, daarom trainen we in kleine groepen onder leiding van deskundige trainers. Door veel improvisatie en feedback zijn onze trainingen altijd inspirerend en er wordt van de deelnemers een actieve bijdrage verwacht. Door middel van een intake vooraf dringen we door tot de kern van je leervraag en we sluiten altijd af met het opstellen van een persoonlijke strategie zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen; zo borgen wij de kwaliteit van onze trainingen.

Programma

Dag 1

Een dag vol actie, inzichten, oefening, ervaring en… feedback!
09:30 uur Start Training

 • De ware betekenis van Feedback
 • De basisprincipes van Feedback
 • Soorten Feedback & gebruik
 • Communicatieve & Reflectieve Vaardigheden voor het geven en ontvangen van Feedback
 • De valkuilen herkennen en vermijden
 • Belemmerende en helpende overtuigingen
 • Feedback in precaire situaties
 • Zelfbeoordeling m.b.v. modellen
 • Doe de Feedback-test
 • Do’s en Don’ts
 • Voor na de training: Het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan

17:00 uur: einde training

Iets voor jou?

Deze training is voor iedereen die zijn/haar feedbackvaardigheden wil verbeteren en zijn/haar samenwerking met anderen wil versterken op een positieve manier.

Wil je meer informatie ontvangen? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

TRAINING
PERSOONLIJKE GEGEVENS

dhr.mevr.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na je inschrijving ontvang je direct een e-mail van jouw persoonlijke trainingsassistente met de door jou ingevulde gegevens en uitleg over het verdere verloop van het trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 040 240 9696.

Ervaringen

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel

You may also like

null

Effectief Communiceren

Word een sterke gesprekspartner!

null

Assertief Optreden & Communiceren

Breng je boodschap overtuigend over!

null

Persoonlijke Profilering

Ontdek je talenten en profileer je vermogens!